Enter The Lab

Maisie

Maisie is een geel teefje, geboren op 30-10-2022. Haar stamboomnaam is Annelot’s Maisie uit ‘t Labradorium (NHSB 3290111).

home


Haar vader is Gibson (Rebel Blend Quicksilver), een gele field trial reu. Haar moeder is Annelot (Roos’s Annelot uit ‘t Labradorium).

home


Hier ziet u Maisie’s stamboom:

https://www.dutchdogdata.nl/Home/Details/1899077

Karakter, gezondheid, werklust en uiterlijk

Maisie is op moment van schrijven nog een pup. Toen onze Lily helaas niet drachtig werd waren Ina en Marco Haspels van ’t Labradorium zo lief ons een pup uit het laatste nest van Annelot te gunnen; dat werd onze Maisie. We hebben Maisie de week voor Kerstmis 2022 opgehaald in Zeeland. Ze ontpopt zich tot nu toe tot een vrolijke, ondeugende kleine boef die beslist niet op haar mondje is gevallen. Wel zo handig, want ze moet zich hier natuurlijk staande zien te houden in de roedel. Tot nu toe lijkt ze daar geen enkel probleem mee te hebben! Ze heeft veel belangstelling voor apporteren, en lijkt een uitstekend neusje te hebben. Ton traint met Maisie, en hoopt in de toekomst wedstrijden met haar te kunnen lopen. Hoe Maisie zich verder gaat ontwikkelen wachten we vol belangstelling af. Voor nu gaan we lekker met haar bezig, en volop genieten van deze vrolijke kleine boef.

home

home


Contactgegevens

Ton en Nathalie op den Dries

Enter

Mobielnummer Nathalie:

06 - 407 369 81

Mobielnummer Ton:

06 - 303 476 67

Svp niet bellen na 21:30

Emailadres:

info@enterthelab.nl

© Enter the Lab 2024