Enter The Lab

Nestje Nori 2015

Op deze pagina vind u informatie over het nestje van onze Nori van 2015.

home

Op 19 en 20 maart 2015 is Nori gedekt door Bowie (Silronray's Easy Rider). Bowie is geboren op 8 december 2009, hij is een knappe, vriendelijke bruine reu met een lief karakter en uitstekende gezondheidsuitslagen. Daarnaast heeft Bowie een aantal jachtdiploma’s gehaald en heeft hij meermalen Uitmuntend gehaald op shows. Meer informatie over Nori vindt u op haar eigen pagina. Meer informatie over Bowie vindt u onderaan deze pagina.

13 juli 2015

De puppies zijn nu 55 dagen oud en de pups gaan al bijna naar hun nieuwe baasjes toe. Gelukkig heeft Wendy voor ons een paar prachtige foto's gemaakt! Het resultaat kunt u hier vinden.

24 juni 2015

De puppies zijn nu 36 dagen oud en er zijn weer foto's gemaakt! Het resultaat kunt u hier vinden, of door te klikken op onderstaande foto.

home


17 juni 2015

De puppies zijn nu 29 dagen oud en de fotograaf is weer langsgeweest. Dit maal was er assistentie van twee van de pupkopers voor een nog beter resultaat ;).Het resultaat kunt u hier vinden, of door te klikken op onderstaande foto.

home


10 juni 2015

De puppies zijn nu 22 dagen oud en er is weer een fotoshoot gemaakt! Het resultaat kunt u hier vinden, of door te klikken op onderstaande foto.

home


3 juni 2015

De puppies zijn nu 15 dagen oud en wederom onderworpen aan een foto shoot. Het resultaat kunt u hier vinden, of door te klikken op onderstaande foto.

home


27 mei 2015

De puppies zijn nu 8 dagen oud en voor het eerst door een professional op de gevoelige plaat vastgelegd. Klik hier of op onderstaande foto voor de fotoshoot!

home


24 mei 2015

En daar zijn ze dan, onze 8 mooie en vooral gezonde puppen! Elke pup is goed levendig geboren en ze groeien allemaal goed. Door op onderstaande foto of hier te klikken komt u bij de pagina waar we onze pups aan u voorstellen.

home

19 mei 2015

Op 19 mei zijn er 8 puppen geboren. Nori en de puppen maken het goed! Om 12:00 is ze begonnen met werpen en om 19:00 was de laatste ter wereld. De dierenarts is even geweest om Nori te controleren en alles lijkt goed te gaan!

April 2015

Op 17 april was op de echo te zien wat wij al hoopten: Nori is drachtig!

home

Als alles goed blijft gaan wordt dit Nori's eerste nest, wij verwachten dat ze rond 24 mei zal bevallen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een pup uit dit nest dan kunt u contact met ons opnemen, onze gegevens vindt u aan de rechterkant van het scherm. Op dit moment is onze wachtlijst wegens voldoende aanmeldingen gesloten. Relevante informatie voor pupkopers vindt u hier.

Bowie's eigenaar over Bowie:

Bowie is een lieve, betrouwbare reu geworden. Tijdens zijn jonge jaren was hij flink ondeugend. Door zijn ijzersterke achterhand liep hij met gemak op zijn achterste poten, waardoor hij ongemerkt (zonder het aanrecht aan te raken) lekker eten van o.a. het aanrecht kon stelen. Wanneer je echter boos op hem wordt, is hij direct onderdanig en kijkt je aan met zijn allerliefste blik, zodat straffen bijna onmogelijk wordt. Hij is erg galant en lief voor de dames in huis. Zelfs zijn eten deelt hij zonder problemen met de dames. Andere reuen heeft hij geen problemen mee, tenzij ze hem niet negatief uitdagen. Voor optimale prestaties tijdens de jachthondentraining, moest de voorjager altijd een opgeruimd karakter hebben. Bowie houdt van vriendelijkheid en doet dan alles voor zijn baasje. Hij leerde makkelijk, maar helaas hadden we destijds niet genoeg tijd om zijn jachtopleiding door te zetten.

home

Hier onder vindt u Bowie’s gegevens.

Dit is een kopie van Bowie's (Franse) stamboom:

home

Gezondheid

Bowie is in 2011 geröntgend om zijn heupen en ellebogen te controleren. Uit beide onderzoeken zijn geen bijzonderheden naar voren gekomen, zijn heupen en ellebogen zijn in perfecte conditie. Hij heeft een HD-A score met een Norbergwaarde van 40, en is vrij van elleboogaandoeningen. Hier onder ziet u een scan van zijn heup- en ellebooguitslagen.

home


Zijn meest recente ECVO oogonderzoek was in januari 2015, hij is toen vrij bevonden van alle aandoeningen. Bowie is tevens DNA-getest op PRA en RD/OSD en is van beide afwijkingen geheel vrij. Hier onder ziet u een scan van zijn meest recente ooguitslagen op het moment van dekken.

home


Bowie is ook getest op EIC (Excercise Induced Collaps) en is hiervan vrij.

Bowie heeft meerdere shows gelopen (en prachtige resultaten gehaald) en jachtdiploma's gehaald. Hieronder ziet u één jachtdiploma en één showuitslag van Bowie.

home

home


Contactgegevens

Ton en Nathalie op den Dries

Enter

Mobielnummer Nathalie:

06 - 407 369 81

Mobielnummer Ton:

06 - 303 476 67

Svp niet bellen na 21:30

Emailadres:

info@enterthelab.nl

© Enter the Lab 2024