Enter The Lab

Nestje Nori 2017

Op deze pagina vind u informatie over het nestje van onze Nori van 2017.

13 augustus 2017

Boef heeft inmiddels een nieuw huis gevonden! We hebben op dit moment dus geen pups of herplaatsers beschikbaar. We hopen in het voorjaar van 2018 weer een nestje te hebben, ditmaal met onze Cookie.

3 augustus 2017

Wegens persoonlijke ontstandigheden bij zijn eigenaars is puppie Geel (Boef) weer bij ons teruggekomen. Boef is een vrolijk, actief ventje die volgens de puppytest aanleg heeft voor de jacht. Boef is heel lief met kinderen en gewend aan andere huisdieren. Wij zoeken voor Boef een liefhebbend gezin dat ervaring heeft met honden en hem kan bieden wat hij nodig heeft. Boef had bij de laatste dierenartscontrole 1 nog niet ingedaalde testikel (dit heeft verder geen gevolgen voor zijn gezondheid). Indien u belangstelling heeft kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon. We willen zijn nieuwe eigenaars met zorg selecteren en maken graag eerst uitgebreid kennis met u.

9 juli 2017

De puppies zijn nu 50 dagen oud en de fotograaf is voor de laatste keer op bezoek geweest. Er zijn twee groepsfoto's gemaakt, een van de dames en een van de heren. De individuele foto's volgen later.

home


2 juli 2017

De puppies zijn nu 43 dagen oud en de fotograaf is weer langsgeweest. Vader Buddy was er dit keer ook bij! Het resultaat kunt u hier vinden, of door te klikken op onderstaande foto.

home


21 juni 2017

De puppies zijn nu 32 dagen oud en zijn weer op de gevoelige plaat vastgelegd. Het resultaat kunt u hier vinden, of door te klikken op onderstaande foto.

home


12 juni 2017

De puppies zijn nu 23 dagen oud en wederom onderworpen aan een foto shoot. Het resultaat kunt u hier vinden, of door te klikken op onderstaande foto.

home


25 mei 2017

En daar zijn ze dan, onze 7 mooie en gezonde puppen! Elke pup is goed levendig geboren en ze groeien allemaal goed. Door op onderstaande foto of hier te klikken komt u bij de pagina waar we onze pups aan u voorstellen.

home


20 mei 2017

Op 20 mei zijn er 7 puppen geboren. Nori en de puppen maken het goed! Om 3:00 is ze begonnen met werpen en om 14:15 was de laatste ter wereld. Er zijn 2 teefjes geboren, een gele en een zwarte en we hebben 3 gele reuen en 2 zwarte reuen.

Nori is op 23 maart gedekt door Buddy (Keepsake's Red Baron Buddy, klik hier)! Als alles gaat zoals wij hopen dan zal Nori hopelijk eind mei een nestje zwarte pups verwachten.

Op 19 april bleek uit een echo dat Nori daadwerkelijk drachtis is!

Inmiddels hebben we de eerste kennismakingsgesprekken met potentiele nieuwe baasjes gevoerd en hebben we vanwege de overweldigende belangstelling besloten onze wachtlijst te sluiten. Wij nemen dus op dit moment geen nieuwe aanmeldingen meer aan.

Voor meer informatie over hoe wij te werk gaan bij het plaatsen van de pups kunt u kijken bij het kopje onze pups.

Contactgegevens

Ton en Nathalie op den Dries

Enter

Mobielnummer Nathalie:

06 - 407 369 81

Mobielnummer Ton:

06 - 303 476 67

Svp niet bellen na 21:30

Emailadres:

info@enterthelab.nl

© Enter the Lab 2024