Enter The Lab

Nestje Lily winter 2020

Helaas is Lily na de dekking begin augustus door Charlie opnieuw niet drachtig geworden. Wij verwachten dus jammer genoeg géén pups. In 2021 beginnen we met een nieuwe nestplanning.

home


Lily is op 20 juli 2020 opnieuw loops geworden, en op 1 en 2 augustus gedekt door Charlie. Eind 2019 is ze ook door hem gedekt maar toen helaas leeg gebleven. Hopelijk hebben we deze ronde meer geluk, en zal ze rond begin oktober eindelijk een nestje pups krijgen.

Voor mensen die interesse hebben in een pup: lees alsjeblieft alle informatie hier onder heel goed door. Wij hebben al veel aanmeldingen, en zijn zeer kritisch in wat wij zoeken in toekomstige eigenaren. Met ingang van begin augustus nemen wij voorlopig géén nieuwe aanmeldingen meer aan. Zie ook onder het kopje 'nieuws'.

De reu die we voor Lily’s eerste nestje hebben uitgezocht is Charlie Chase van de Grote Moor (NHSB 2885040, geboren 02-06-2012). Charlie is een zwarte reu die ook geel draagt. We verwachten uit deze combinatie dan ook zowel zwarte als (donker-)gele pups. Meer informatie over Lily vindt u op haar eigen pagina.

Over Charlie

Charlie is een leuke, lieve reu die graag wil werken. Hij heeft meerdere SJP- en MAP-A diploma’s en een dual purpose certificaat, en haalde in 2018 de vierde plaats bij The Best of The Best. Charlie heeft in het seizoen van 2019 uitstekend gewerkt en is uitgenodigd om deel te nemen aan de Nimrod op 11 november! Hier staat meer informatie. Charlie lijkt qua karakter en bouw vrij veel op onze Lily; hij is erg baasgericht en wil graag werken, maar is -wat wij heel belangrijk vinden- ook sociaal en vriendelijk naar andere honden, ook naar andere reuen. Hij is net als Lily iets lichter gebouwd dan de gemiddelde Labrador en niet zo groot. Wij verwachten dan ook dat pups uit deze combinatie een wat meer atletische bouw zullen hebben dan de gemiddelde Labrador.

home


home

home


Ook qua gezondheid zijn Lily en Charlie een mooie combinatie; Charlie heeft HD A en ED vrij uitslagen, zijn meest recente ECVO uitslag is van april 2019 en toen was hij weer vrij van alle aandoeningen. Hij is DNA getest en vrij van prcd-PRA, waar onze Lily drager van is, dus uit de combinatie kunnen zeker géén pups geboren worden die prcd-PRA symptomen kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het inteeltcoëfficiënt van de combinatie met 3,61% over 11 generaties ook beduidend lager dan het gemiddelde (8%).


Interesse in een pup?

Let op: wij zoeken voor deze combinatie uitdrukkelijk mensen die actief en uitdagend bezig kunnen en willen zijn met hun hond, met een grote voorkeur voor jachttraining.

Als u interesse heeft in een pup uit deze combinatie kunt u zich aanmelden voor de interesse-lijst door een email te sturen naar info@enterthelab.nl. Wij houden u dan via email op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het geplande nest. Nadat de dracht door een echo is bevestigd kunnen alle mensen die op dat moment nog steeds serieuze interesse hebben zich aanmelden voor een kennismakingsbezoek hier thuis. Pas als dat van beide kanten klikt komt men op de wachtlijst. Na de geboorte laten we aan alle mensen van de wachtlijst weten of er voor hen een pup bij zit.


Contactgegevens

Ton en Nathalie op den Dries

Enter

Mobielnummer Nathalie:

06 - 407 369 81

Mobielnummer Ton:

06 - 303 476 67

Svp niet bellen na 21:30

Emailadres:

info@enterthelab.nl

© Enter the Lab 2024