Enter The Lab

Onze honden

We hebben op dit moment zeven honden; Labradors Nori, Cookie, Lily, Lexi en Maisie en Havanezer Thuli en Norwich terriër/Brusselse Griffon Frummel. Een hond is voor ons een gezelschapsdier en een huisdier, dus onze honden wonen en slapen in huis. We hebben geen kennels, de honden liggen overdag meestal lekker te luieren op de bank en kunnen in de lente en zomer als de deur altijd openstaat zelf naar buiten om op ons erf rond te lopen. In de herfst en winter is de deur meestal dicht, maar hebben ze gelukkig hun baasjes om voor portier te spelen.

Naast dat de honden vrij om huis kunnen lopen gaan we regelmatig even met ze wandelen op straat, en elke zondag gaan we naar een losloopgebied waar ze naar hartelust kunnen rennen en spelen met andere honden. Daarnaast hebben Nori, Cookie en Lily van april tot september één avond per week jachttraining. Puck heeft vroeger agility gedaan totdat ze tijdens een wedstrijd besloot dat het rennen toch niet meer haar ding was. Sindsdien is ze een fultime schoothondje. Frummel is sinds 2019 begonnen met agility. Overdag zijn de honden in principe nooit alleen, ze hebben elkaar en er is bijna altijd iemand bij ze thuis.

Behalve het gezelschap dat de honden hebben aan elkaar en ons, hebben we ook nog drie poezen waar ze in huis mee samen leven. Buitenshuis hebben we nog meer dieren; o.a. cavia’s, kippen, schapen en varkens. We vinden het heel belangrijk dat onze honden hier goed mee om kunnen gaan, de andere dieren moeten veilig tussen de honden door kunnen lopen zonder dat er ongelukken gebeuren. En gelukkig kan dit, zelfs de kleinste kuikentjes kunnen zonder problemen tussen de honden lopen.

Contactgegevens

Ton en Nathalie op den Dries

Enter

Mobielnummer Nathalie:

06 - 407 369 81

Mobielnummer Ton:

06 - 303 476 67

Svp niet bellen na 21:30

Emailadres:

info@enterthelab.nl

© Enter the Lab 2024